آشنایی با ادویه های غذاهای مختلف
0

برای طعم دادن به گوشت های خورشی از جوزهندی استفاده کنید

ادویه سوپ: به سوپ جو کمی پودر آویشن بزنید و یا در کل برای همه سوپ ها بهتره یک یا دو عدد برگ بو اضافه کنید و موقع سرو بردارید.

ادویه گوشت: برای طعم دادن به گوشت های خورشی از جوزهندی استفاده کنید. (دقت کنید هرگز بیشتر از ۴ گرم جوزهندی استفاده نکنید چون باعث فلج عضلات و تو هم می شود).

ادویه مرغ: برای انواع خوراک مرغ که بصورت گوشت لخم فیله هست، از ادویه کورما و تیکا و گراماسالا  که نوعی ادویه کاری است و مخلوطی از 20 نوع ادویه است استفاده کنید.

ادویه ایتالیایی: این یک ادویه بسیار عالی برای درست کردن پاستا، پیتزا، لازانیا و ماکارونی هست و از پودر پونه، ریحان، رُزماری، آویشن، فلفل قرمز، مرزنجوش تهیه می شود.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

+ 76 = 84

0

بالا

X